Ruim 25 jaar ervaring
in ontwerp, aanleg en onderhoud
van droomtuinen!

Vraag een gratis
informatiepakket aan

Een vrijblijvende
afspraak maken

Ook in de realisatie van de uitgewerkte plannen kunnen wij u van dienst zijn. Vertrouwend op ervaring van ruim 20 jaar en onze deskundigheid van innovatieve, hoogwaardige materialen kunt u na korte tijd gaan genieten van uw droomtuin!

Onderhoud

Het hele jaar genieten!

Een tuin onderhouden vraagt tijd, kennis en deskundigheid.

Hierin kunnen wij u van dienst zijn en is er van alles mogelijk. We kunnen bijvoorbeeld in het voor- en najaar de tuin voor u onderhouden, maar ook maandelijks of eenmalig onderhoud is bespreekbaar.

Onze deskundige medewerkers weten precies welke werkzaamheden er nodig zijn om uw tuin tot optimale bloei te brengen. Ook kunnen zij u adviseren over het gebruik van bemesting en gewasbescherming om het hele jaar door te kunnen genieten van een prachtig resultaat.

Wij vinden het belangrijk dat uw tuin een plek wordt waar u zich prettig en thuis voelt. Het moet een plek zijn waar u zich kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Wij streven ernaar om door middel van ons vakkundige tuinonderhoud voor u de perfecte tuin te realiseren. Kortom, de tuin van uw dromen!

Bent u benieuwd naar tuinen en projecten die door ons zijn gerealiseerd? In ons fotoalbum vindt u een aantal reportages die een helder beeld geven van de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Uiteraard is het aanleggen van een tuin altijd afhankelijk van uw eigen wensen.

Via Facebook en Twitter kunt u up-to-date blijven van onze acties, tips en reportages van tuinen die wij op dit moment aanleggen of onderhouden!

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak om de mogelijkheden te bespreken, of vraag een GRATIS en vrijblijvend informatiepakket aan via het onderstaande formulier!

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak om de mogelijkheden te bespreken


Vertrouwend op ervaring van ruim 20 jaar in tuinaanleg

Benieuwd naar onze aanpak? Neem een kijkje achter de scherm