Wintersfeerdag 2 december

Op zaterdag 2 december organiseren wij de jaarlijkse wintersfeerdag. Een gezellig gezinsuitje, met allerlei leuke activiteiten. Natuurlijk kunt u uw kerstboom uitzoeken op het land of reeds op kruis of in pot. Een grote verscheidenheid aan soorten en maten tegen scherpe prijzen.

Er is gratis koffie, thee, chocolademelk en een overheerlijk kopje warme erwtensoep. De kinderen kunnen zich vermaken door mee te doen aan een workshopje, of een broodje te roosteren boven een vuurtje. Gewoon gezellig!

Mevrouw Chocola verkoopt heerlijke taart en bonbons voor bij de koffie. Deze zijn gemaakt van gezonde suikers. Zij kan hier ongetwijfeld tijdens de wintersfeerdag meer over vertellen.

Ook kunt u een glaasje spaanse wijn proeven bij Gert Doorn, van wijnbeleving Spanje.

De kas is ingericht in kerstsfeer met allerlei leuke decoratie artikelen, manden, kerstballen en zo nog veel meer. Hier kunt u nog net uw laatste sinterklaascadeautjes inslaan.

Kortom: Uw kerstboom uitzoeken onder het genot van een hapje, drankje en allerlei leuke activiteiten! U bent van harte welkom. De activiteiten zijn van 10.00 uur – 16.00 uur.