Wij bieden u een zeer ruim assortiment vaste planten, heesters, bomen, Mediterraanse beplanting en haagbeplanting.

Laat je inspireren op ons Groencentrum

Op ons Groencentrum kan de echte plantenliefhebber zijn hart ophalen. Lekker speuren naar nét dat ene plantje, die bijzondere heester of gewoon nieuwe ideeën opdoen voor dat verloren hoekje achterin de tuin. Wij bieden u een zeer ruim assortiment vaste planten, heesters, bomen, Mediterraanse beplanting en haagbeplanting.

Onze voorraad wordt elke week aangevuld met nieuwe ‘verse’ beplanting, die rechtstreeks van vaste kwekers afgenomen wordt. Door deze manier van werken staan wij garant voor het aanbieden van producten met een hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs!

Op ons Groencentrum kunt u ook terecht voor advies over het onderhouden van uw tuin. Ook de benodigde middelen, zoals bijvoorbeeld bodemverbetering, bemesting en gewasbescherming zijn bij ons te verkrijgen. Onze deskundige medewerkers nemen graag de tijd om u te adviseren en u te helpen om uw keuze te maken!

Bent u benieuwd naar tuinen en projecten die door ons zijn gerealiseerd met de beplanting van het Groencentrum? In ons fotoalbum vindt u een aantal reportages die een helder beeld geven van de mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Wilt u op de hoogte blijven van acties, tips en onze werkzaamheden? Volg ons dan op Facebook en Instagram!

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 8.00 – 17.30

Zaterdag 8.00 – 16.00

Zondagen en feestdagen gesloten

Zeer ruim assortiment!

………

……….

Onze kwekerijen waarborgen kwaliteit!

Van onze eigen kwekerijen leveren wij diverse soorten haagbeplanting in verschillende maten. U kunt hierbij denken aan diverse soorten coniferen, taxus en laurier.

Tevens kunnen wij grote solitaire heesters leveren die echte blikvangers zijn voor uw tuin. Zo kunt u denken aan verschillende soorten Rhododendron en Magnolia, maar ook soorten zoals Photinia en Syringa kunnen wij van eigen kwekerij leveren. Al wandelend over de landerijen kiest u uw eigen exemplaren uit. Dit alles tegen zeer scherpe prijzen en een uitstekende kwaliteit!

Onze eigen kwekerij waarborgt onze kwaliteit vanwege voortdurend toezicht op de groei en ontwikkeling van onze producten. Alle producten van onze eigen kwekerijen zijn via ons Groencentrum te bestellen of af te halen.