Vakkundig in het onderhoud van uw tuin zodat u het hele jaar door optimaal kunt genieten

Onderhoud

Het hele jaar genieten!

Een tuin onderhouden vraagt tijd, kennis en deskundigheid.

Hierin kunnen wij u van dienst zijn en is er van alles mogelijk. We kunnen bijvoorbeeld in het voor- en najaar de tuin voor u onderhouden, maar ook maandelijks of eenmalig onderhoud is bespreekbaar.

Onze deskundige medewerkers weten precies welke werkzaamheden er nodig zijn om uw tuin tot optimale bloei te brengen. Ook kunnen zij u adviseren over het gebruik van bemesting en gewasbescherming om het hele jaar door te kunnen genieten van een prachtig resultaat.

Wij vinden het belangrijk dat uw tuin een plek wordt waar u zich prettig en thuis voelt. Het moet een plek zijn waar u zich kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Wij streven ernaar om door middel van ons vakkundige tuinonderhoud voor u de perfecte tuin te realiseren. Kortom, de tuin van uw dromen!

Bent u benieuwd naar tuinen en projecten die door ons zijn gerealiseerd? In ons fotoalbum vindt u een aantal reportages die een helder beeld geven van de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Uiteraard is het aanleggen en onderhouden van een tuin altijd afhankelijk van uw eigen wensen.

Via Facebook en Instagram kunt u up-to-date blijven van onze acties, tips en reportages van tuinen die wij op dit moment aanleggen of onderhouden!

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak om de mogelijkheden te bespreken


Zorgeloos genieten!

………………….

.…………………

 

Benieuwd naar onze aanpak? Neem een kijkje achter de schermen