Wintersfeerdag op 3 december!
Voor meer info zie 'Kerst'

Wintersfeerdag op 3 december!
Voor meer info zie 'Kerst'

Wintersfeerdag op 3 december!
Voor meer info zie 'Kerst'

Wintersfeerdag op 3 december!
Voor meer info zie 'Kerst'

Kerstbomen in pot, met kruis of vers van het land, we hebben het allemaal!

Kerstbomen

Al jaren de mooiste kerstbomen in de regio

Op onze kwekerijen kweken wij verschillende soorten kerstbomen. U vindt hier bijvoorbeeld de Abies nordmanniana, Abies fraseri, en de Picea omorika. Op het uitgestrekte terrein van 2 ha kunt u op uw gemak dé perfecte kerstboom uitzoeken en eventueel zelf rooien.
Ook staan er gezaagde bomen op kruis of kerstbomen in pot klaar op het groencentrum om direct in te laden.

Bekijk onderaan deze pagina een sfeerimpressie van onze kwekerijen!

Wintersfeerdag

Een begrip in de regio

Dit jaar organiseren wij als vanouds weer onze wintersfeerdag. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 3 december 2022 van 10.00 u tot 16.00 u. U kunt deze dag natuurlijk uw kerstboom uitzoeken op het land of het tuincentrum en er zijn allerlei leuke activiteiten voor de kinderen georganiseerd. Ook is het mogelijk om op inschrijving mee te doen aan een workshop.

Tijdens het uitzoeken van de kerstboom of terwijl u op uw kinderen wacht kunt u genieten van een kopje koffie of een lekkere warme kop erwtensoep.

KERSTBOMEN

Zoals u van ons gewend bent heeft u bij ons uitgebreide keus uit verschillende soorten en maten kerstbomen. U kunt ze zelf uitzoeken op het land, of kiezen uit wat al klaar staat op het tuincentrum. Ook dit jaar gebruiken wij het EasyFix systeem weer om de boom makkelijk perfect recht te zetten. Bijpassende onderschalen hebben wij in verschillende maten te koop.

KIDS

Knutselen en creatief bezig zijn met de kinderworkshop, een broodje roosteren boven een echt vuurtje, je eigen kerstboom eruit spitten en ondertussen een speurtocht doen. Het kan allemaal op 3 december!

WORKSHOPS

Er zijn gedurende de dag twee workshoprondes waar je je via de mail info@hetmulligen.nl voor kunt aanmelden. Je kan kiezen uit 2 opties, een grote krans of een kersttoef voor op de deur. Wees er snel bij, want vol=vol. Kosten voor de workshop zijn €20,-. De eerste ronde start om 10.00 uur, de tweede om 13.30 uur. Klik hier om de voorbeelden van zowel de volwassen workshop als de kinderworkshop te zien!

HERPLANTJE

Kerstboom eruit, herplantje erin. Da’s aardig voor de aarde! Wij denken graag circulair. Onze topkwaliteit kerstbomen worden speciaal voor het kerstseizoen gekweekt. En om geen lege plek achter te laten na de oogst kun je nu zelf je eigen kerstboompje planten. Fijn voor nu en goed voor later. Deze actie geldt alleen bij aanschaf van een kerstboom, één per gezin en zolang de voorraad strekt.

VAN HARTE WELKOM!!!

EasyFix

Vanwege succes verlengd!

Vanwege het succes van vorig jaar verkopen wij ook dit jaar op ons tuincentrum de EasyFix kerstboomstandaarden. De kerstboom wordt bij aankoop alvast voorgeboord. Eenmaal thuis hoeft u alleen maar de punt van de EasyFix Kerstboomstandaard in het voorgeboorde gat te duwen. Geef er een klap op, voeg water toe en geniet van een gezellige kerst. Een heel seizoen uw kerstboom groen? Voeg dan TreeFood toe aan het water in de kerstboomstandaard.

Bekijk de video hiernaast om te kijken hoe dit werkt!