Wintersfeerdag op 2 december!
Voor meer info zie 'Kerst'

Wintersfeerdag op 3 december!
Voor meer info zie 'Kerst'

Wintersfeerdag op 3 december!
Voor meer info zie 'Kerst'

Wintersfeerdag op 3 december!
Voor meer info zie 'Kerst'

Kerstbomen in pot, met kruis of vers van het land, we hebben het allemaal!

Kerstbomen

Al jaren de mooiste kerstbomen in de regio

Op onze kwekerijen kweken wij verschillende soorten kerstbomen. U vindt hier bijvoorbeeld de Abies nordmanniana, Abies fraseri, en de Picea omorika. Op het uitgestrekte terrein van 2 ha kunt u op uw gemak dé perfecte kerstboom uitzoeken en eventueel zelf rooien.
Ook staan er gezaagde bomen op kruis of kerstbomen in pot klaar op het groencentrum om direct in te laden.

Bekijk onderaan deze pagina een sfeerimpressie van onze kwekerijen!

Wintersfeerdag

Een begrip in de regio

Dit jaar organiseren wij als vanouds weer onze wintersfeerdag. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 2 december 2023 van 08.00 u tot 16.00 u. U kunt deze dag natuurlijk uw kerstboom uitzoeken op het land of het tuincentrum en er zijn allerlei leuke activiteiten voor de kinderen georganiseerd. Ook is het mogelijk om op inschrijving mee te doen aan een workshop.

Tijdens het uitzoeken van de kerstboom of terwijl u op uw kinderen wacht kunt u genieten van een kopje koffie of een lekkere warme kop erwtensoep.

KERSTBOMEN

Zoals u van ons gewend bent heeft u bij ons uitgebreide keus uit verschillende soorten en maten kerstbomen. U kunt ze zelf uitzoeken op het land, of kiezen uit wat al klaar staat op het tuincentrum. Ook dit jaar gebruiken wij het EasyFix systeem weer om de boom makkelijk perfect recht te zetten. Bijpassende onderschalen hebben wij in verschillende maten te koop.

KIDS

Knutselen en creatief bezig zijn met de kinderworkshop, een broodje roosteren boven een echt vuurtje, je eigen kerstboom eruit spitten en ondertussen een speurtocht doen. Daarnaast zijn er voor de echte ‘speurneuzen’ verschillende geocaches op onze kwekerij verstopt. Vind jij alle schatten? Het kan allemaal op 2 december!

VAN HARTE WELKOM!

EasyFix

Vanwege succes verlengd!

Vanwege het succes van vorig jaar verkopen wij ook dit jaar op ons tuincentrum de EasyFix kerstboomstandaarden. De kerstboom wordt bij aankoop alvast voorgeboord. Eenmaal thuis hoeft u alleen maar de punt van de EasyFix Kerstboomstandaard in het voorgeboorde gat te duwen. Geef er een klap op, voeg water toe en geniet van een gezellige kerst. Een heel seizoen uw kerstboom groen? Voeg dan TreeFood toe aan het water in de kerstboomstandaard.

Bekijk de video hiernaast om te kijken hoe dit werkt!