Handgetekende ontwerpen
toegespitst op uw persoonlijke situatie!

Nét niet standaard, verrassend, spannende lijnvoering, recreëren in de tuin, voor het hele gezin, specifiek voor úw situatie

Ontwerp

In bovenstaande slide vindt u een aantal kreten die naar boven kwamen bij onze tuinarchitecten over wat onze ontwerpen bijzonder maakt. Centraal in een ontwerp van ’t Mulligen staat dat de lijnvoering en verhouding tussen groen en harde materialen goed zijn, dit is de basis van een tuin die ‘klopt’.

Voor het maken van een tuinontwerp maken we bij een bestaande woning een eerste afspraak bij u thuis. Bij nieuwbouw doen we dat bij ons aan de zaak. Tijdens dit gesprek bespreken we de gang van zaken, nemen we de wensen door en meten we de tuin op. Van hieruit worden twee schetsontwerpen gemaakt die vervolgens met u besproken worden. Vanuit dit gesprek worden de schetsontwerpen aangepast en volgt een uiteindelijk tuinontwerp, volledig op schaal, inclusief een beplantingsindicatie.

Voor dit ontwerptraject rekenen wij een vergoeding afhankelijk van de grootte van de tuin (prijzen per 1 juni 2024):

  • tot 100 m2            € 275,-
  • 100-200 m2         € 400,-
  • 200-400 m2        € 450,-
  • 400-800 m2        € 550,-
  • 800-1000 m2      € 750,-
  • 1000-1500 m2     € 900,00

Dit is inclusief een beplantingsindicatie en 1 aanpassing. (voor de prijzen van grotere tuinen kunt u contact met ons opnemen)

In principe kunt u met uw tuinontwerp zelf aan de slag. Maar natuurlijk kunnen wij u ook van dienst zijn bij de aanleg van uw tuin. In de aanleg van de tuin werken wij met kwalitatief hoogwaardige materialen en streven wij naar perfectie. Onze hoveniers zijn ervaren en vakbekwaam en proberen uit elk project het maximale te halen.

Bent u benieuwd naar tuinen en projecten die door ons zijn gerealiseerd? In ons fotoalbum vindt u een aantal reportages die een helder beeld geven van de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Uiteraard is het ontwerpen en aanleggen van een tuin altijd afhankelijk van uw eigen wensen.

Via Facebook en Instagram kunt u up-to-date blijven van onze acties, tips en reportages van tuinen die wij op dit moment aanleggen of onderhouden!

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak om de mogelijkheden te bespreken


Voor elke tuin een creatief ontwerp!

………………………..

Benieuwd naar onze aanpak? Neem een kijkje achter de schermen